ALBAY KURAN SİNOP BASININA VEDA ETTİ!

Sinop İl Jandarma Komutanı olarak görev yaparken Saraybosna’da İççişleri Bakanlığı Müşaviri görevine atanan Kıdemli Albay Ferhat Kuran, veda ziyaretleri kapsamında Sinop 15 Eylül Gazeteciler Cemiyeti'ni ziyaret etti.

ALBAY KURAN SİNOP BASININA VEDA ETTİ!
27 Ağustos 2024 - 16:41

Sinop İl Jandarma Komutanı olarak yaklaşık üç yıldır görev yapan Kıdemli Albay Ferhat Kuran, Saraybosna’da İçişleri Bakanlığı Müşaviri olarak atanmasının ardından Sinop’a veda etti. Veda ziyaretleri kapsamında Sinop 15 Eylül Gazeteciler Cemiyeti'ni ziyaret eden Albay Kuran, Sinop halkına ve yerel basına teşekkür ederek duygusal bir veda gerçekleştirdi.

Görev süresi boyunca Sinop’ta birçok başarılı operasyona imza atan ve halkla güçlü bir iletişim kuran Kıdemli Albay Kuran, ziyaretinde destek veren tüm vatandaşlara minnettarlığını dile getirdi.

Albay Kuran, ziyaret sırasında şehir dışında bulunan Sinop 15 Eylül Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cengiz Demirel ile telefonda görüşerek Demirel'e veda etti. Demirel ile gerçekleştirilen telefon görüşmesinde,  Albay Kuran, Demirel’e ve Sinop medyasına teşekkürlerini iletti. 

Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyaret çekilen hatıra fotoğrafı ile sona erdi. Ardından Sinop 15 Eylül Gazeteciler Cemiyeti Başkan Yardımcısı Deniz Özen ve gazeteciler Kuran'a yeni görevinde başarılar dileyerek vedalaştılar.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

<