BASIN YAYIN VE HALKLA İLİŞKİLERDE DAVAS DÖNEMİ!

Sinop Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü görevine Uğur Davas getirildi.

BASIN YAYIN VE HALKLA İLİŞKİLERDE DAVAS DÖNEMİ!
16 Haziran 2024 - 00:02 - Güncelleme: 20 Haziran 2024 - 12:32
Sinop Belediyesi önceki dönem özel kalemö müdürlüğü görevini yürüten, Uğur Davas, Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğüne getirildi. Özel Kalem Müdürlüğü görevi sürecinde iletişime açıklığı ve bunun yanı sıra özellikle vatandaşların sorunları yönünde başarılı işlere imza atan Davas'ın yeni görevinde de aynı performansı göstereceği tahmin ediliyor. Öte yandan, Sinop’ta görev yapan basın mensupları ile yakın ilişki içinde olan ve her zaman ulaşılabilir olması nedeniyle atama Sinop basını tarafından yerinde bir atama olarak görüldü.

UĞUR DAVAS KİMDİR?
Davas, 25.01.1985 yılında Sinop'ta doğdu. İlkokul ve ortaokul öğrenimini Sinop'ta tamamladıktan sonra Kocaeli Üniversitesi Beden Eğitimi Ve Spor Yüksekokulunu kazandı. Öğrencilik hayatında turizm sektöründe çalıştıktan sonra 2012 yılında Sinop’a döndü ve Sinop Belediyesi’nde göreve başladı. 
2 dönem Cumhuriyet Halk Partisi’nde Bileşimden Sorumlu İl Başkan Yardımcılığı görevlerinde bulunduktan sonra 2019 yılında Sinop Belediyesi’nde Özel Kalem Müdürlüğü görevine getirildi. 
Çeşitli STK’larda görev almakta olup Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu İl Temsilciliği ve Türkiye Bilardo Federasyonu Eğitim Kurulu Üyeliği yapmaktadır.
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

<