BAŞKAN ARAL'IN MUTLU GÜNÜ

Sinop Mübadele ve Balkan Türkleri Derneği Başkanı Kenan Aral’ın oğlu aynı zamanda İstanbul’da Moje tekstil işletme sahibi iş insanı Cihan Aral hafta sonu yapılan görkemli bir düğün töreni ile dünya evine girdi.

BAŞKAN ARAL'IN MUTLU GÜNÜ
24 Temmuz 2024 - 16:23 - Güncelleme: 29 Temmuz 2024 - 17:16

İş Dünyası, Bürokrasi, Siyaset, Spor, Sağlık, camiasının yoğun katılım gösterdiği düğün merasimine Sinop Valisi Dr. Mustafa Özarslan, Sinop CHP Milletvekili Barış Karadeniz, Sinop Belediye Başkanı Metin Gürbüz, İl Genel Meclisi Başkanı Ersin Yaman, İl Sağlık Müdürü Dr. Metin Aslan, Ankara Gençlik Spor İl Müdürü Mustafa Çelik ile Siyasi Parti başkan ve yöneticileri, STK temsilcileri, Balkan ve Rumeli Dernek Başkanları, iş adamları ve çok sayıda davetli katıldı.

Düğün merasimine mazeretleri nedeniyle katılamayan CHP Genel Başkanı Özgür Özel, CHP İstanbul Milletvekili Engin Altay, CHP Tokat Milletvekili Kadim Durmaz ve AK Parti Sinop Milletvekili Dr. Nazım Maviş de telgraf çekerek evli çiftlerin bu mutlu gününü kutladı.  Ayrıca Sinop’ta görev yapan şimdiki Bitlis Valisi Erol Karaömeroğlu, 25. Dönem Sinop Milletvekili Cengiz Tokmak ve çok sayıda iş insanı çiçek göndererek evli çiftleri kutladı.

Düğün sahibi Kenan-Sevgi Aral çifti konuklarla tek tek ilgilenerek tebrikleri kabul etti. Yapılan ikramlar ve çekilen hatıra fotoğraflarından sonra düğün merasimi sona erdi.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

<