BAŞKAN ER; "BARINAĞA DESTEK OLACAĞIZ"

Sinop’ta ilk defa kurulan Kent Konseyi Can Dostları Meclisi Başkanı Aynur Er “İlk etapta barınağa destek olmak istiyoruz” dedi.

BAŞKAN ER; "BARINAĞA DESTEK OLACAĞIZ"
27 Temmuz 2024 - 17:44 - Güncelleme: 29 Temmuz 2024 - 17:16

Dün Sabahattin Ali Kültür Merkezi’nde düzenlenen programla Meclis seçimlerini tamamlayan Kent Konseyi’nde tarihinde ilk defa Can Dostları Meclisi Kuruldu. Kurulan Meclisin Başkanlığına, Sahipsiz Hayvanları Koruma ve Yaşatma Derneği Başkanı Aynur Er seçildi. Seçimler ardından açıklamalar da bulunan Er, meclis çalışmaları kapsamında, ilk planlarının Sinop Barınağına destek vermek olduğunu söyledi.

 

Sinop’a faydalı olacağını düşündüğü için görevi kabul ettiğini kaydeden Er “Handan Yılmazer Turan Başkanım teklif getirdi, kabul ettim. Ben de dahil olmak üzere yönetimimiz 7 kişiden oluşuyor. Sokaktaki köpeğin, kedinin başını okşamak, tedavi ettirmek zaten dernek olarak yaptığımız şeyler fakat daha kapsamlı, daha kalıcı çözümler üretmek adına bu meclisin Sinop'a faydalı olacağını düşünüyorum. Hayırlı uğurlu olsun.”

İLK ETAPTA BARINAĞA DESTEK OLMAK İSTİYORUZ!

İlk çalışmalarının barınağa destek vermek olacağını işaret eden Er; “Yönetim Kurulu toplandığında ilk teklif olarak bunu sunacağım. Onların da görüş ve fikirlerini alacağım. Barınağın mama ve diğer eksiklerini tamamlama konusunda destek olmak istiyorum. Sinop'taki canların veya Türkiye'deki bütün canların tek ihtiyaç duyduğu şey maddi destek, mama ihtiyacı ve tedavilerine destek olmak.”

TÜRKİYE GENELİNDE İSMİMİZİ DUYURDUK!

Meclis çatısı altında güzel işlere imza atacaklarını vurgulayan Er açıklamasının son bölümünde; “Derneğimizin yaptığı şeyler çok da küçümsenecek şeyler değil. Ciddi anlamda büyük işler yapıyoruz. Türkiye genelinde bu anlamda ismimizi de duyurduk ama Sinop'taki sokakta yaşayan çocuklarımıza dokunmak için bu Meclis'te güzel faaliyetler yapacağımıza inanıyorum.” İfadelerine yer verdi.


FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

<