BELEDİYE BAHÇESİ ÇÖPLÜĞE DÖNDÜ!

Sinop’ta yerleşim yerlerinin yakınında bulunan Sinop Belediyesi Destek Hizmetleri Müdürlüğü bahçesine dökülen çöpler nedeniyle oluşan kirlilik ve kötü koku, vatandaşların tepkisine yol açtı.

BELEDİYE BAHÇESİ ÇÖPLÜĞE DÖNDÜ!
01 Temmuz 2024 - 17:51 - Güncelleme: 02 Temmuz 2024 - 14:47

Sinop Ordu Mahallesi Küçük Sanayi Sitesi girişinde bulunan Sinop Belediye Destek Hizmetleri Müdürlüğü bahçesi adeta çöp yığınına döndü. Flaşhaber.com internet sitesi ekibine ulaşan mahalle sakinleri, arazinin yanından geçerken çöp yığınları nedeniyle oluşan kötü koku ve kirlilikten rahatsız olduklarını belirterek, “Sinop Belediyesi bu alanı çöp biriktirme alanı olarak kullanıyor. Alanda çok kötü bir koku var. İnsanlar bu durumdan rahatsız. Böyle bir rezillik olamaz. Vatandaşın sağlığının tehdit edilmesini ve bunun belediye tarafından yapılmasını hiç hoş karşılamıyoruz. Burayı çöplük olarak kullanmasınlar. Böyle bir görüntüye ve rezilliğe gerek yok.” Dedi.

Öte yandan mahalle sakinleri ve bölgede esnaflık yapan vatandaşlar bir an önce alanın temizlenmesini ve hoş olmayan bu görüntüye son verilmesini talep etti.


FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

<