DEFTERDAR KARADENİZ'DEN SİNOP'A VEDA MESAJI!

Sinop Defterdarı olarak görev yaparken Yalova’ya atanan Defterdar Mustafa Karadeniz, veda ziyaretleri kapsamında Sinop 15 Eylül Gazeteciler Cemiyeti'ni ziyaret etti.

DEFTERDAR KARADENİZ'DEN SİNOP'A VEDA MESAJI!
03 Eylül 2024 - 18:05

Yaklaşık 2 yıldır Sinop Defterdarlığı görevini başarıyla sürdüren Mustafa Karadeniz Sinop halkına ve yerel basına veda etti. Sinop 15 Eylül Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cengiz Demirel ve Başkan Yardımcısı Deniz Özen tarafından karşılanan Karadeniz ziyaret sırasında, Sinop'ta geçirdiği süre boyunca edindiği tecrübeler ve halktan gördüğü destek için teşekkürlerini dile getirdi. Sinop’tan ayrılırken güzel anılarla dolu olduğunu belirten Karadeniz, yeni görevinde de başarılı çalışmalar yürüteceğini ifade etti.

Basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Karadeniz “2022/137 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile İlimize Defterdar olarak atanarak 21.04.2022 tarihinde başladığım görevimden yine 29.08.2024 tarihli Bakanlığımızın onayı ile ayrılmış bulunmaktayım. Sinop İlinde görev yaptığım bu kısa süre zarfında başta Sayın Valim olmak üzere kamu kurum ve kuruluşlarımızın değerli temsilcileri ile gerek çalışma arkadaşlarım ve gerekse vergi mükellefi olsun olmasın tüm Sinoplu hemşehrilerime samimiyet ve muhabbet çerçevesinde güzel bir birliktelik yaşattıkları için sonsuz şükranlarımı sunar ve bundan sonraki çalışma yerim ve kısmetse emeklilik yaşamımı sürdürmeyi düşündüğüm yer olan Yalova’ya yolu düşen herkesi misafir etmekten mutluluk duyacağımı belirtmek isterim. Bu vesile ile tüm Sinoplu hemşehrilerim ve çalışma arkadaşlarıma varsa haklarımı helal ettiğimi, sizlerden de haklarınızı helal etmenizi dilediğimi belirtir, sevgi ve saygılar sunarım. Hoş kalın, hoşçakalın, sağlıcakla kalın” diye konuştu.

Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyaret çekilen hatıra fotoğrafı ile sona erdi.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

<