EMEĞİ GEÇENLERE TEŞEKKÜR ETTİ!

Siyasetçi Yılmaz Şanlan, inşası devam eden Gelincik İlköğretim Okuluna Kapalı Spor salonu projesinin ekleneceğini duyurdu.

EMEĞİ GEÇENLERE TEŞEKKÜR ETTİ!
14 Eylül 2024 - 10:07

Şanlan, Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin’e Sinop ziyareti öncesi yapımı devam eden Gelincik İlköğretim okuluna spor salonu eklenmesi hususunda seslenmiş, projeye spor salonunun dahil edilmesini istemişti. Konunun, AK Parti Sinop Milletvekili Dr. Nazım Maviş tarafından, Bakan Tekin’e Sinop ziyaretinde iletildiğini öğrenildi. Şanlan, yaptığı duyuruda proje için Bakan Tekin’den söz alındığının altını çizdi.

Milletvekili Maviş’in konuyu sahiplendiğini kaydeden Şanlan açıklamasında; “Gelincik İlköğretim Okulu Kapalı Spor salonun projeye dahil edilmesi ve tekrar yapılması konusunda ki bizlerin ısrarlı mücadelesi, Sn. Nazım Maviş beyin de konuyu sahiplenmesi sonucunda, kapalı spor salonu sözünün Sn. Bakan'dan alınması bizi ziyadesiyle memnun etti.  Sinoplu hemşehrilerimize hayırlı olsun. Bizler yapılan yanlış uygulamaları eksik kalan çalışmaları eleştirdiğimiz gibi, yapılan doğru işleri de takdir edip hakkı hak sahiplerine teslim etmek gibi bir yükümlülüğümüzün olduğunun da bilincinde olan siyasetçileriz.  Buradan Sinop Milletvekili Sn. Nazım Maviş Bey'e ve Sn. Milli Eğitim Bakan'ına ve emeği geçenlere hemşehrilerimiz adına teşekkür ediyorum.” dedi.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

<