GAZİ MUSTAFA KEMAL İLKÖĞRETİM OKUL MÜDÜRÜ ALTUN OLDU!

Ayancık Avukat Hasan Hüsnü Kılıç İlkokulu Müdürü Ertunç Altun, Gazi Mustafa Kemal İlköğretim Okulu Müdürlüğü’ne atandı.

GAZİ MUSTAFA KEMAL İLKÖĞRETİM OKUL MÜDÜRÜ ALTUN OLDU!
27 Temmuz 2024 - 10:56 - Güncelleme: 29 Temmuz 2024 - 17:16

Sinop’un yetiştirdiği eğitimcilerden Altun, öğretmenlik mesleğine atandığı ilk yıllarda Erzurum, Çaldıran gibi doğu bölgelerinde görev yaptı. Doğu hizmetini tamamlaması ardından Ayancık’a tayin olan Altun, ilçedeki başarılı çalışmaları ve eğitimciliği ile ön plana çıktı. Uzun yıllar Ayancık’ta birçok projeye imza atan Müdür Altun, öğrenciler ve velilere de yakın ilgi göstermesi takdirle karşılandı. Altun, TUBİTAK, TEKNOFEST gibi bilim yarışmalarında öğrencilerin projelerine destek olarak, derece almalarına katkı sağladı.

Avukat Hasan Hüsnü Kılıç İlkokulu Müdürü görevindeyken, Sinop Merkez Gazi Mustafa Kemal İlköğretim Okulu Müdürlüğüne tayin olan Başarılı Okul Müdürü Altun, 2024-2025 Eğitim Öğretim Yılı öncesi okuldaki çalışmalarına şimdiden başladı.

Öte yandan Altun, Ayancık’ta; Benim Kütüphanem, Sinop Veli Akademisi, Bilim sergisi gibi birçok başarılı projeye imza atmıştı. 22 Ocak 2021 yılında dönemim İl Milli Eğitim Müdürü tarafından Milli Eğitim Müdürlüğü Ar-Ge biriminde görev yapmak üzere İl Merkezine görevlendirilmiş, Ocak 2023’de Sinop Valisi Dr. Mustafa Özarslan tarafından, ‘Başarılı Okul Müdürleri’ kategorisinde başarı belgesi ile ödüllendirilmişti.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

<