İŞİNİ SEVGİYLE YAPIYOR!

Sinop’ta Okullar Caddesi üzerinde yaklaşık on yıldır gıda sektöründe hizmet veren Ayaz Kafe işletmecisi Sanem Şahin, anne eli lezzetinde günlük taze yemekler çıkartıyor.

İŞİNİ SEVGİYLE YAPIYOR!
07 Eylül 2024 - 12:16

Yaklaşık 10 yıldır sektörde olduklarını söyleyen Şahin, öğrenci, öğretmen ve esnafın kendilerini tercih ettiklerini söyledi. Özellikle Eğitim Öğretim sezonlarında velilerin çocuklarını gönül rahatlığıyla teslim ettiğini işaret eden Şahin; “Çocuklara sadece yemek vermiyoruz. Onların yemeklerini bitirip bitirmediklerini kontrol ediyoruz.” dedi. Ailelerin kendilerine son derece güvendiğini kaydeden Şahin, kendilerine yapılan olumlu dönüşlerin grur verdiğini dile getirdi. Günlük taze yemekler yaptıklarını aktaran İşletmeci Şahin, özellikle çocuklarla yakın ilgisi, çevresi tarafından da takdir ediliyor. Öte yandan işletmeci Şahin, eşi ve çalışma arkadaşlarıyla birlikte hizmet verdiklerini vurguladı.

“ÇOCUKLARLA YAKINDAN İLGİLENİYORUZ”

Çocukların mercimek çorbasına bayıldığının altını çizen Ayaz Kafe işletmecisi Şahin; “2015’den beri bu sektörün içindeyim. Anne eli değmiş lezzetinde ev yemekleri yapıyoruz. Öğretmenler, öğrenciler, veliler, memur ve esnaf kesimine çoğunlukla bizi tercih ediyor. Aileler çocuklarını güvenerek bize teslim ediyorlar. Çocuklar tek başına geliyor veliler bize güveniyorlar. Eşim, ben ve çalışan arkadaşlarımız burada birlikte hizmet veriyoruz. Çocuklara sadece yemek vermiyoruz. Aynı zamanda yemeklerini bitirmiş mi diye kontrol de ediyoruz. Veliler gözümüz arkada kalmıyor iyi ki varsınız diyorlar. Böyle güzel cümleler bizleri gururlandırıyor. Hazırlıklarımızı bir gün önceden yapıyoruz. Yemeklerimiz günlük ve taze oluyor. Öğlen 12:00’ye kadar yemeklerimiz çıkmış oluyor. 15:00-15:30’a kadar da tüm yemeklerimiz bitiyor. Ondan sonra da köfte, tost gibi ürünlerimizle hizmet veriyoruz. Günlük 3 çeşit yemek çıkartıyoruz. Kuru tarzında, zeytinyağlı ve etli yemek çıkartıyoruz. Yanında pilav, makarna, bulgur ve 2 çeşit çorbamız mutlaka oluyor. Çocuklar genelde mercimek çorbamı çok seviyorlar. Yemek anneliği yapıyorum diyebilirim. Ömrüm yettiği sürece devam edeceğim. Bu işi zevkle yapıyorum. 2024-2025 Eğitim Öğretim Yılında çocuklarımıza başarılar diliyorum. İnşallah herşey onlar için güzel olur.” diye konuştu.


FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

<