KAHVALTIDA BULUŞTULAR!

Genel Sağlık İş Sendikası Sinop Şubesi, birlik ve beraberliği sağlamak amacıyla tüm üyeleri ve aileleri ile birlikte Erfelek'te buluştu.

KAHVALTIDA BULUŞTULAR!
29 Haziran 2024 - 16:45 - Güncelleme: 02 Temmuz 2024 - 14:47

Toplantıda sendikanın hukuksal mücadelesi yanı sıra sosyal etkinliklerini de sürdürdüğü vurgulandı. Sendikanın yeni anlayışıyla hedeflerine adım adım ilerlediği, sağlık emekçilerinin sadece üye olarak değil, birer yol arkadaşı olarak görüldüğü ve adalet için mücadele edildiği belirtildi. Sendika, sağlık emekçilerinin çalışma koşullarının iyileştirilmesi ve haklarının savunulması için kararlılıkla çalışmalarını sürdüreceğini duyurdu.

Programda konuşan Genel Sağlık İş Sendikası Sinop İl Temsilcisi Mustafa Aytaç “Bugün ilimizin güzide ilçelerinden Erfelek’te toplandık ve tüm yol arkadaşlarımız ile bir araya geldik. Hukuksal mücadelemizin yanı sıra sosyal anlamda da faaliyetlerimizi sürdürüyoruz, sendikamıza ve ilkelerimize inanan arkadaşlarımızı aileleri ile bir araya getirerek sadece bir sendika değil aynı zamanda ortak fikirler ve amaçlar için omuz omuza olacağımızı gösteriyor, bizlerin bir aile olduğunu da vurguluyoruz. Sendikacılık anlayışını değiştirene kadar birlik ve beraberliğin sağlanması için sosyal etkinliklerimize devam edeceğimizin bilinmesini isteriz” dedi.

Aytaç, açıklamalarına şu şekilde devam etti: “Yeni bir sendikacılık anlayışı ile çıktığımız bu yolda hedeflerimize ulaşmak için adım adım ilerliyoruz. Tüm sendika faaliyetlerimizde özellikle vurguladığımız gibi bizler sendikamızın arkasında duran sağlık emekçilerini birer üye veya rakamlardan ibaret görmüyoruz, sendikamızın yol arkadaşları olduklarını her platformda belirtiyor, sendikamızın ilkelerine ve bizlere inanan tüm arkadaşlarımıza güveniyoruz. Bu vesile ile daha adil bir düzen isteyen tüm sağlık emekçilerini Genel Sağlık-İş çatısı altına davet ediyorum. Gelin birlikte omuz omuza mücadele edelim, gelin emekçinin ve adaletin sesi olalım” 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

<