KAZADA ÖLEN MOTOSİKLET SÜRÜCÜSÜ MEZARI BAŞINDA ANILDI!

Sinop Motor Sporları Kulübü Derneği Başkanı Cihan Maden ve yönetim kurulu üyeleri, geçtiğimiz günlerde geçirdiği motosiklet kazası sonucu hayatını kaybeden Emre Saatçi’nin mezarını ziyaret etti.

KAZADA ÖLEN MOTOSİKLET SÜRÜCÜSÜ MEZARI BAŞINDA ANILDI!
06 Eylül 2024 - 17:33

Emre Saatçi’nin Gerze İlçesi Çeçe Sultan Köyünde bulunan mezarı başında ailesi ile bir araya gelen Sinop Motor Sporları Kulübü Derneği Başkanı Cihan Maden, duasını ettikten sonra açıklamalarda bulundu. Motosiklet kullanıcıları adına dikkat çekmek ve ailenin ricasını tüm Türkiye’ye duyurmak için bu faaliyeti gerçekleştirdiklerini belirten Maden, “Sinop Gerze’nin Çeçe Sultan köyünde geçen hafta kaybettiğimiz değerli kardeşimiz Emre Saatçi’nin ailesi ile birlikte mezarının başındayız. Sinop Motor Sporları Kulübü olarak özellikle bugün ailesiyle beraber mezarını ziyaret etmeye ve dua etmeye geldik. Burada kulübümüz adına bu faaliyeti yapmış olsak ta bütün motosiklet kullanıcıları adına dikkat çekmek içinde burada bulunuyoruz. Bu anlamda ailemizin bizden özel bir ricası var. Bu ricayı özellikle kendi ağızından duymak ve dillendirmek istedik. Kulübümüz vasıtasıyla da bütün Sinop’a ve Türkiye’ye bunu duyurmak istedik.” Dedi.

Merhum Emre Saatçi’nin babası Ahmet Saatçi ise “Motorlarda trafiğe çıktığı zaman onlarında bir yolu olduğunu unutmamalıyız. Onlara da yolda en azından özen göstermeliyiz. Onların yolları girip bir başkalarının ölümüne sebep olmayalım” ifadelerinde bulundu.

Açıklamalarına devem Eden Cihan Maden “Bu vesileyle motor kullanıcılarının genellikle yollarda yok sayıldığının, daha az görüldüğünün, daha az fark edildiğinin üstünü çizmek istiyoruz. Bu konuda genellikler motorcular olarak sıkıntı yaşıyoruz. Maalesef Emre kardeşimizde bu sıkıntıdan dolayı ağır bir kazaya mağdur kalıp hayatını kaybetti. Bu vesileyle kendisini hem anıyoruz hem dua ediyoruz hem de bu kazanın bir daha yaşanmamasını diliyoruz. Lütfen motorcuları yok saymayın. Onlarında bir insan olduğunu onlarında bir ailesi olduğunu unutmayın. Trafikte herkes kadar onlara da özen gösterin, onlara da dikkat edin. Farkında olun.” İfadelerine yer verdi.


FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

<