KENT BİLEŞENLERİNDEN DENİZ YASAĞI KARARINA ELEŞTİRİ!

Sinop Kültür Turizm Derneği Başkanı Saim Gürbüz ve Sinop Esnaf Sanatkârlar Odası Başkanı Haydar Gündoğdu, kentin kuzey sahillerinde alınan denize girme yasaklarının esnafı olumsuz etkilendiğini, başka bir çözüm yoluna gidilmesi gerektiğini söyledi.

KENT BİLEŞENLERİNDEN DENİZ YASAĞI KARARINA ELEŞTİRİ!
10 Temmuz 2024 - 13:46 - Güncelleme: 16 Temmuz 2024 - 15:15
Sinop Valisi Dr. Mustafa Özarslan Başkanlığında toplanan İl Hıfzıssıhha kurulu rüzgârın şiddetli estiği günlerde kentin kuzey sahillerine denize girme yasağı kararı alıyor. Kentin turizm işletmecileri ve esnaflar oda başkanı Gündoğdu ve Dernek Başkanı Gürbüz’e alınan kararın yanlış olduğunu işlerini etkilediğini bildiriyor. Gürbüz; “Kuzey sahilleri için denize girme yasağı ilan edilmesiyle ulusal basında, ‘Sinop’ta Denize Girme Yasağı’ başlığıyla haber yapılıyor. Bu durum otellerde pansiyonlarda rezervasyon iptallerine sebep oluyor ve kent imajını bozuyor.” dedi.
Denize girme yasağı kararının kolaya kaçmak olduğunu kaydeden Gürbüz, kararı, yükün atılması olarak değerlendirdi. Başkan Gündoğdu ise, esnafların kararı yanlış bulduğunu başka bir çözüm yoluna gidilmesi gerektiğini dile getirdi.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

<