KENT KONSEYİ'NDEN HAYVANLAR İÇİN BAYRAM KERMESİ!

Sinop Kent Konseyi, sokak hayvanlarına yardım amacıyla kermes düzenledi.

KENT KONSEYİ'NDEN HAYVANLAR İÇİN BAYRAM KERMESİ!
31 Ağustos 2024 - 14:34

30 Ağustos Zafer Bayramı günü, Sinop Kent Konseyi tarafından sokak hayvanlarına yardım amacıyla bir kermes düzenlendi. Kent Konseyi Kadın Meclisi tarafından organize edilen kermeste elde edilen gelir, sokak hayvanlarının ihtiyaçlarını karşılamak üzere bağışlanacak.

Sinop Kent Konseyi Başkanı Handan Yılmazer Turan, kermesin Kadın Meclisi'nin bir organizasyonu olduğunu ve buradan sağlanan gelirin, Kent Konseyi Can Dostları ve Kent Konseyi Meclisi'ne bağışlanacağını açıkladı. Turan, bu bağışların sokak hayvanlarının mama ve kulübe gibi ihtiyaçlarını karşılamak için kullanılacağını belirtti.

Sinop Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Ayten İncel, kermesin Kadın Meclisi'nin ilk etkinliği olduğunu vurgulayarak, buradan elde edilecek gelirle sokak hayvanlarına mama ve kulübe gibi çeşitli yardımlar yapılacağını ifade etti. Ayrıca, kermesin bayram havasında geçmesini istediklerini söyledi.

Sinop Kent Konseyi Can Dostları Meclisi Başkanı ise, Ayten ve Handan başkanlarına ve diğer meclis başkanlarına teşekkür ederek, kermesten elde edilen gelirle sokakta yaşayan hayvanlara beslenme ve barınma desteği sağlanmasının önemine dikkat çekti ve bu düşüncelerinden dolayı minnettarlığını ifade etti.


FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

<