KENTE YAKIŞMIYOR!

Sinop’ta Atatürk Caddesi üzerinde bulunan oturma alanlarının bakımsızlığı kente yakışmayan görüntüleri gözler önüne seriyor.

KENTE YAKIŞMIYOR!
20 Haziran 2024 - 17:54 - Güncelleme: 25 Haziran 2024 - 17:46

Geçtiğimiz yılarda Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından yapılan Meydan Projesinin eksikleri ve bakımsızlığı bir türlü bitirilemiyor. Adliye Meydanı’ndan Askeri Gazino istikametinde vatandaşlar için yapılan yolda, oturma alanlarının bakımsızlığı ve pisliği dikkatlerden kaçmıyor. Uzayan otların oturma alanlarının üstüne çıkması, yerde bulunan kablolar ve devrilen ağaç fidanı olduğu görülüyor.

BELEDİYE OTLARI BİÇMİŞTİ

Geçtiğimiz günlerde Sinop Belediyesi Park Bahçeler Müdürlüğü ekiplerince söz konusu alanda ot biçme çalışmaları yapılmıştı. Çalışma yapıldığını gören vatandaşlar; “Sinop Belediyesi meydanı devir almadığı halde otunu biçiyor. Tebrik ediyoruz. Turizm sezonuna temiz girmek kentin güzel görünmesini sağlamak için yapılması gerekeni yapıyor.” diyerek mutluluklarını dile getirmişlerdi.

“KİM ALACAKSA ALSIN”

Artık meydanın bir sahibi olması gerektiğini savunan Sinoplular; “Meydan Projesi dediler aylarca tozunu pisliğini çektik ama hala bitmedi. Turizm sezonu başladı. Başka illerden gelen insanlar buralarda geziyor. Şuranın haline bir bakın içler acısı durumda. Bu meydana artık kim sahip çıkacaksa çıksın.” diye konuştu.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

<