MAHALLE SAKİNLERİ ÇÖZÜM İSTİYOR!

Sinop’un Korucuk Mahallesi’nde ikamet eden vatandaşlar, alt yapı çalışmaları için kazılan yolların 10 gündür asfaltlanmadığını söyledi.

MAHALLE SAKİNLERİ ÇÖZÜM İSTİYOR!
17 Temmuz 2024 - 17:06 - Güncelleme: 24 Temmuz 2024 - 16:23
Geçtiğimiz haftalarda bir takım alt yapı çalışmaları için Korucuk Mahallesi Saraç Sokak üzerinde kazı çalışmaları yapıldı. Kazı çalışmalarını yapan firma işini bitirdikten sonra kazdığı çukurları kapatarak gitti. Mahalle sakinleri işlemi uygulayan firmaya ‘Buranın asfaltı ne olacak?’ diye sordu. İşi yapan personeller, ‘Onu belediye yapacak, asfalt bizim işimiz değil’ cevabını verdi.
Aradan 10 gün geçmesi üzerine yolu asfaltlamak için kimsenin gelmediğini ve herhangi bir çalışma yapılmadığını ifade eden mahalle sakinleri, durumu Ajans Sinop internet haber sitesine bildirdi. Yolun, arabalarına ciddi zararlar verdiğini işaret eden mahalle sakinleri ayrıca tozdan camlarını açamadıklarını belirtti. Belediye’nin bir an önce asfalt çalışmasını isteyen vatandaşlar; “10 gündür camlarımızı açamıyoruz. Arabalarımızın alt takımları kalmadı. Buraya acil asfaltlama istiyoruz.” diye konuştu.

 


FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

<