MUHTAR ÖYLE BİR İŞ YAPTI Kİ!

Bostancılı Mahallesi Muhtarı Hüseyin Avni Yıldız, uzun yıllardır ağaç dallarıyla kaplı olan yolları kendi elleriyle açtı.

MUHTAR ÖYLE BİR İŞ YAPTI Kİ!
28 Haziran 2024 - 12:16 - Güncelleme: 02 Temmuz 2024 - 14:47
2024 yerel seçimlerinde Bostancılı Mahallesi’nden muhtar adayı olan Yıldız, seçildiği günden bu yana mahalle sakinlerinin taleplerini yerine getirmek için elinden geleni yapıyor. Kendisine gelen istekler üzerine uzun süredir ağaç dallarıyla kapalı olan yolları elleriyle budadı. Her şeyi yetkililerden beklemenin anlamsız olduğunu belirten Muhtar Yıldız; “Sinop Belediyesi ile görüştüm. Belediyeden araç desteği istedim. Sağ olsunlar hemen yolladılar. Bende odun motorumu aldım. Ağaç dallarıyla kapalı olan yolları budadım. 20 gündür çalışıyorum. Mahallemiz tertemiz oldu. Belediyeden gelen görevli arkadaşlara da ayrıca teşekkür ediyorum. Beni biran olsun yalnız bırakmadılar.” dedi.
Yolu kaplayan ağaç dallarından, iki aracın yan yana geçemez durumda olduğunu kaydeden Yıldız, muhtarlık görevini layıkıyla yapmayı kendine birinci vazife edindiğinin altını çizdi.
Ayrıca her sabah güneşin doğuşuyla birlikte, uyanıp incelemelerde bulunan Muhtar Yıldız’ın yaptığı çalışmalar, mahalle sakinleri tarafından da takdirle karşılanıyor. Muhtarın çalışmalarından memnun olduklarını işaret eden mahalle sakinleri ise; “Muhtarımız sağ olsun seçildiği günden bu yana canla başla çalışıyor. Her şeyi devletten beklemek anlamsız. Eline odun motoruna alıp yolları açtı. Kendisine çok teşekkür ediyoruz.” diye konuştu.
Öte yandan Muhtar Yıldız, seçildikten bir hafta sonra, mahallede etkinliklerde kullanılmak üzere çok sayıda masa ve sandalye alarak, ücretsiz olarak vatandaşların kullanımına vermişti.




FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

<