ODA BAŞKANLARI DİLEKÇE VERDİ!

Sinop Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı ile Sinop Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanlığı’nın, Sinop Belediyesi’ne geçici yer tahsis ücretleriyle ilgili dilekçe verdiği öğrenildi.

ODA BAŞKANLARI DİLEKÇE VERDİ!
29 Temmuz 2024 - 16:27 - Güncelleme: 09 Ağustos 2024 - 05:18
Geçtiğimiz aylarda Sinop Belediyesi, Belediye Meclis toplantısında işgaliye parası adı altında dükkanların kaldırıma taşan bölümlerinden ücret alınması hususunda karar almıştı. Alınan kararı bazı esnaflar olumlu karşılarken, bazıları ise fiyatların yüksek olduğunu dile getirmişti. Esnaflar ücretlendirmelerin günlük olmasına karşı çıkmış, aylık ya da yıllık olarak belirlenmesini istemişti. Esnaf Sanatkârlar Odası başkanı ve beraberindeki yönetim kurulu üyelerinin söz konusu durumu Belediye Başkanı Metin Gürbüz’e ilettiği, ardından ise Ticaret Sanayi Odası Başkanlığı ile birlikte, belediyeye yazılı dilekçe verdiği bilgisine ulaşıldı.
Edinilen bilgiye göre, verilen dilekçede, esnafın mağduriyet yaşadığı, olumsuzlukların giderilmesi yönünde çalışmanın tekrar gözden geçirilmesinin istendiği öğrenildi. Öte yandan, Ağustos Ayı Meclis Toplantısında, dilekçenin gündeme getirileceği ve ilgili odalara yazılı cevap vereceği bilgisine ulaşıldı. Yerel esnaf ise, Sinop Belediyesi’nin kararları gözden geçirmesini, gerekli düzenlemeleri yapmasını istediğini ifade etti.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

<