ÖZHAN GÜVEN TAZELEDİ!

Sinop Amatör Sporlar Kulüpleri Federasyonu olağan genel kurulu gerçekleştirdi. Genel Kurulda mevcut Başkan Ayhan Özhan yeniden başkan seçilerek güven tazeledi.

ÖZHAN GÜVEN TAZELEDİ!
25 Haziran 2024 - 17:34 - Güncelleme: 02 Temmuz 2024 - 14:47

Sporcu kamp eğitim merkezleri toplantı salonunda gerçekleştirilen genel kurulda mevcut başkan Ayhan Özhan tekrar aday oldu. Tek liste gidilen seçimlerde gizli oy açık sayım yapıldı. Sinop ASKF Başkanı Özhan oyların tamamını alarak yeniden başkan seçildi.

Olağan Genel Kurula, Gençlik ve Spor İl Müdürü Mehmet Kalyon, Liman Başkanı Uğur Uzunoğlu, Gençlik ve Spor İl Müdür Yardımcıları Gökhan Kayaçal, Ramazan Yılmaz, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Ali Gündoğdu, MHP KAÇEP Sinop İl Başkanı Cemile Tekin, Saadet Partisi Sinop Merkez İlçe Başkanı Barbaros Baltacı, Yeşilay Spor Kulübü Başkanı Şevket Kaya, yönetim kurulu üyeleri, amatör kulüp temsilcileri ve stk temsilcileri katıldı.

Olağan Kongre, divan başkanlığının seçilmesiyle başladı. Divan seçimleri ardından saygı duruşunda bulunuldu, İstiklal Marşı okundu. Ardından Gençlik ve Spor İl Müdürü Kalyon kurulun açılış konuşmasını gerçekleştirdi. Daha sonra ASKF Başkanlığına yeniden aday olan Özhan’da bir konuşma yaptı. Özhan konuşmasında; “Tüm katılımcılara teşekkür ediyorum. Biz büyük bir aileyiz. Tek bir amacımız var Sinop’un sporunu daha üst noktalara taşımak.” dedi.

Daha sonra tüm katılımcıları isim isim sayan Özhan, Sinop’un sporuna kattıkları değerlerden bahsetti. Ardından Sinop Sporun kurulmasında ve Sinop Spor’una yılarca hizmet veren Metin Erbul’a, Yaman Güney’e ve Ömer Bayraktar Dilaver’e plaket takdim edildi. Son olarak, katılımcıların oylarını kullanması ve sayım ardından seçim tamamlandı. Mevcut Başkan Ayhan Özhan, oyların tamamını alarak yeniden başkan seçildi.

SİNOP ASFK YENİ BAŞKAN VE YÖNETİM KURULU ÜYELERİ ŞU ŞEKİLDE;

Başkan: Ayhan Özhan, Genel Sekreter: Önder Serdar Öztürk, Nurettin Karakurt, Kenan Aral, Okan Erbul, Caner Çobantürk, Ahmet Mor, Kandemir Sarısoy ve Mustafa Hakan Tanyeri’den oluştu.

Denetleme Kurulu üyeliği;

İsa Akça, Selim Yalçınkaya ve Yalçın Danacı

Disiplin Kurulu Üyeliği;

Ömer Bayraktar Dilaver, Ali Kalay ve Muzaffer Çakır

Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu Delegeleri;

Ayhan Özhan, Önder Serdar Öztürk, Kenan Aral, Mustafa Hakan Tanyeri, Nurettin Karakurt ve Okan Erbul

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

<