REKTÖR TAŞDEMİR; "YETERKİ SİNOP'U SEÇİN"

Sinop Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Şakir Taşdemir; “Gençler, ilk beş tercihinize Sinop’u yazıp geldiyseniz, şehrimizin bileşenlerinin desteğiyle bir burs sistematiği kurguluyoruz.” dedi.

REKTÖR TAŞDEMİR; "YETERKİ SİNOP'U SEÇİN"
19 Haziran 2024 - 17:45 - Güncelleme: 20 Haziran 2024 - 12:32
Rektör Taşdemir, Sinop Üniversitesi’nin öğrenci potansiyelini daha üst seviyelere çıkartmak adına büyük bir müjde verdi. Üniversite tercih döneminde Sinop Üniversitesi’ni ilk 5’te yazıp, Sinop Üniversitesi’ne kayıt yaptıranlara 4 yıllık eğitim dönemlerinde burs bağlayacaklarını duyurdu. Şehrin bileşenlerinin desteğiyle burs sistematiği kuracaklarını dile getiren Rektör Taşdemir, gençleri Sinop’a bağlamak istediklerini işaret etti. Ayrıca Taşdemir, Sinop’un bileşenlerine de seslenerek; “Bir öğrenci de siz okutun.” Çağrısında bulundu.
“BURS SİSTEMATİĞİ KURGULUYORUZ”
Sinop Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Şakir Taşdemir; “Sinop mutlu bir ada şehri, eğitim adası. Sinop Üniversitesi öncelikle kendi evlatlarını başka şehirlere değil, mümkünse şehrin üniversitesine davet ediyoruz. Buradan rektör olarak, yönetim olarak bunu söylüyoruz. Üniversitemizi ilk beş tercihine yazan ve yerleşen öğrencilerimize bir müjde sunuyoruz. Gençler, büyüklerimiz ilk beş tercihinize Sinop’u yazıp geldiyseniz, şehrimizin bileşenlerinin desteğiyle bir burs sistematiği kurguluyoruz. Çünkü öğrencinin zengini olmaz. Siz değerli basımınız aracılığıyla bunu duyuruyoruz. 4 sene boyunca öğrencimize burs verelim. Gencimiz Sinop’a bağlansın istiyoruz. Sinop’un bileşenlerine diyoruz ki bir öğrenci de siz okutun.” Diye konuştu.


FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

<