ŞEHİRDEN ÇIKMAK HİÇ BU KADAR ZOR OLMAMIŞTI!

Sinop’ta şehir çıkışlarını gösteren tabelaların Alaaddin Camii ve Pervane Medresesi levhalarıyla örtülmesi, şehir dışından gelen ziyaretçilerin çıkış yolunu bulmasını zorlaştırıyor.

ŞEHİRDEN ÇIKMAK HİÇ BU KADAR ZOR OLMAMIŞTI!
11 Eylül 2024 - 17:44

Sinop’un Meydankapı Mahallesi, Meydan Eteği Sokak'ta bulunan yön tabelaları, şehre dışarıdan gelen misafirler için kafa karıştırıcı bir hale geldi. Şehir çıkışını gösteren Samsun, Kastamonu ve Ankara tabelalarının, Alaaddin Camii ve Pervane Medresesini işaret eden tabela ile örtülmesi, şehirden çıkış yapmak isteyen ziyaretçilerin yön bulmasını zorlaştırıyor.

Söz konusu durum yön levhalarının görünürlüğünü engellerken, özellikle şehri ilk kez ziyaret eden turistler için sorun teşkil ediyor. Doğru yöne gitmekte zorlandıklarını ifade eden vatandaşlar, “Tarihi yerlerin bulunması için elbette tabelalar konulmalı, ancak çıkış yönlerini gösteren levhaların önüne yerleştirilmesi, bizim için sorun oluşturuyor. Şehirden çıkışı bulmak için birkaç kez insanlara sormak zorunda kaldık. Yetkililerin bir an önce bu sorunu çözmeleri gerekir” diye konuştu. 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

<