SİNOP MEDYASINDA YENİ DÖNEM!

Sinop’ta 10 yıldır faaliyet gösteren “Kentin Konuşan ve Konuşturan Kanalı” Ajans Sinop, Aydın Group Medya ile yollarını birleştirdi.

09 Ağustos 2024 - 05:41 - Güncelleme: 09 Ağustos 2024 - 07:41
Sinop’ta 10 yıldır “Kentin Konuşan ve Konuşturan Kanalı” sloganıyla Sinop’un gündemini belirleyen, siyaset ve bürokrasi başta olmak üzere birçok alanda halkın köprüsü olan Ajans Sinop, Aydın Group Medya Yayıncılık ismiyle yoluna devam edecek.

GELİŞEN SİNOP’A GELİŞEN MEDYA!
Güçlü bir kent için güçlü bir medyanın olması gerektiğinin altını çizen Gazeteci Deniz Özen; “ Ajans Sinop halktan aldığı yetki ve güçle ve yine halk ile birlikte bu günlere kadar geldi. Bir kent gelişecek ise medyanın rolü tartışılmaz bir gerçektir. Bu anlamda Ajans Sinop, Aydın Group Medya Yayıncılık ismi ile daha da güçlenecek. Kentin gelişmesinde üstlendiği misyonu yarınlara daha sağlam adımlarla taşıyacak. Bunun öneminin farkındayız. Ortağım, yol arkadaşım, kadim dostum Ertan Aydın ile birlikte Aydın Group çatısı altında bu kenti geliştirmeye, bu kentin çocuklarının daha güzel bir kentte yaşayabilmesi için çalışacağız. Davetimize icabet ettiğiniz ve bizi yalnız bırakmayan bütün katılımcılara teşekkür ediyorum.” Dedi.

YATIRIMLARIMIZ DEVAM EDECEK!
Aydın Group Yönetim kurulu Başkanı Ertan Aydın ise; “Ben Sinop’a yatırım yapmaya söz vermiştim. Bundan sonra da yatırımlarımız devam edecek. Medya anlamında da adımımızı attık. Kentimize hayırlı olmasını temenni ediyorum. Her alanda en iyisini hakkettiğini düşündüğüm memleketimiz için en iyisi için çalışacağız. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. ” Dedi.

VALİ ÖZARSLAN; “BAŞARILI BULUYORUM!”
Açılış konuşmasında yerel basının önemine dikkat çeken Sinop Valisi Dr. Mustafa Özarslan; “Sinop’umuz dijital ve yazılı basın anlamında bir hayli önde. Basın bizim görmediklerimizi bizlere gösteriyor. Ben yerel basını dikkatle takip ediyorum. Bu anlamda Deniz bey başarılı, diğer arkadaşlarda başarılı. Ben bundan yararlanıyorum. Nice yıllara diyorum, hayırlı olsun diyorum. Ajans Sinop’a yeni yerinde, yeni yayın hayatında başarılar diliyorum.

AÇLIŞA YOĞUN İLGİ!
Ajans Sinop’un yeni oluşum ve yenilenen haber merkezi açılışına, Sinop’un önde gelen isimleri yoğun ilgi gösterdi. Sinop Valisi Dr. Mustafa Özarslan, Sinop Belediye Başkan Yardımcısı Arda Bozkurt, Sinop Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Şakir Taşdemir, Sinop İl Jandarma Komutanı J. Kd. Alb. Ferhat Kuran, Sinop İl Emniyet Müdürü Tarıkhan Çetiner, Sinop İl Genel Meclisi Başkanı Ersin Yaman, önceki dönem belediye başkanı Barış Ayhan, Sinop Üniversitesi Genel Sekreteri Şenol Metin, Sinop Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Rıza Bayrak, Prof. Dr. Muhuttin Yılmaz, Sinop Defterdarı Mustafa Karadeniz,Milli Eğitim Müdür Yardımcısı İbrahim Açıkgöz, Sinop Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Salim Akbaş, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Haydar Gündoğdu, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Ali Gündoğdu, Sinop Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Başkanı Ayhan Özhan, Sinop Mübadele ve Balkan Halkları Kültür Araştırmaları ve Dayanışma Derneği Başkanı Kenan Aral, Belediye Meclis Üyeleri, basın mensupları, Sivil Toplum Kuruluşları temsilcileri ve davetliler katıldı.






 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

<