SİNOP, SİNOZ KARADENİZ MÜZİK FESTİVALİ'NE HAZIRLANIYOR!

Sinop’ta 8-11 Ağustos’ta düzenlenecek Sinoz Karadeniz Müzik Festivali öncesi, festival organizatörü Ertan Yalçın, Sinop 15 Eylül Gazeteciler Cemiyetini Sinop Kültür ve Turizm Derneği Başkanı Saim Gürbüz ile birlikte ziyaret ederek bir basın açıklaması gerçekleştirdi.

SİNOP, SİNOZ KARADENİZ MÜZİK FESTİVALİ'NE HAZIRLANIYOR!
30 Temmuz 2024 - 14:49 - Güncelleme: 09 Ağustos 2024 - 05:18
Sinop, 8-11 Ağustos tarihleri arasında düzenlenecek olan Sinoz Karadeniz Müzik Festivali’ne hazırlanıyor. Organizatör Yalçın, festival öncesi basın mensuplarıyla bir araya gelerek, festivalin detayları hakkında bilgiler verdi. Yalçın ziyaretinde Cemiyet Başkanı Cengiz Demirel ve gazetecilerle bir süre sohbet etti. Ardından basın açıklaması gerçekleştirdi. Festival alanında tüm güvenlik önlemlerinin alındığını vurgulayan Yalçın; “Sinop’u Ağustos ayında dolu dolu bir festival bekliyor. Birbirinden değerli sanatçılarımız Sinop’ta olacak. Sadece akıllara müzik gelmesin. Kamp, su sporları ve çeşitli etkinliklerde festivalimiz bünyesinde yer alacak. Bilet satışlarımız online ve kentin bazı işletmelerinde yapılıyor. Ayrıca kapıda bilet satışımız da olacak. Sinoplular hiç endişe duymasın, güvenlik önlemlerimiz dört dörtlük alındı. Tüm müzik severleri festivalimize davet ediyorum.” diye konuştu.

 

Kültür ve Truzim Derneği Başkanı Gürbüz ise; “Festivalin yapılacağı tarihlerde otel rezervasyonları doldu. Esnafımızın yüzü gülüyor. Kentiniz o günlere hazırlık yapıyor. Bu anlamda Ertan Yalçın’a teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

 


FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

<