SİNOPLU GENÇLER YAZ'I SPORLA GEÇİRECEK!

Sinop'ta Gençlik ve Spor Bakanlığınca hayata geçirilen Yaz Spor Okulları'nın açılışı gerçekleştirildi.

SİNOPLU GENÇLER YAZ'I SPORLA GEÇİRECEK!
27 Haziran 2024 - 17:43 - Güncelleme: 02 Temmuz 2024 - 14:47

85. Yıl Kemalettin Sami Paşa Salonu’nda düzenlenen programın ve selamlama konuşmasını yapan Sinop Gençlik ve Spor İl Müdürü Mehmet Kalyon, “Yaza hareketli giriyoruz’ sloganıyla Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Okulları çocuk ve gençlerimizin yaz tatili dönemlerinde boş zamanlarını verimli değerlendirmek spora yönelmek, spor kulüplerine sporcu kaynağı sağlamak, toplumda spor kültürünün oluşmasına katkıda bulunmak ve sağlıklı zihinli nesiller yetiştirmek ve kötü alışkanlıklardan uzaklaşmaları amacıyla açılmaktadır” dedi.

Programda konuşan Sinop Valisi Dr.Mustafa Özarslan, “Yaz Spor Okulu programı ile birlikte 3-18 yaş arasındaki çocuk ve gençlerimiz; 20 farklı branşta spor yaparak kendi yeteneklerini keşfedecek, sağlıklı yaşam alışkanlıkları kazanacak ve birlikte çalışarak takım ruhunu geliştirecekler ve unutulmaz hatıralar ile bu programı tamamlayacaklar” diye konuştu.

Konuşmaların ardından sporcular tarafından boks, jimnastik, güreş, hentbol, judo, masa tenisi ve tekvando gösterileri sunuldu. Genç sporcuların gösterileri izleyiciler tarafından ilgiyle izlendi. 


FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

<