SİNOPLU SPORCULARDAN BÜYÜK BAŞARI!

Samsun'da 30 Ağustos Zafer Bayramı Gençlik ve Spor Etkinlikleri kapsamında düzenlenen Muay Thai Turnuvası, büyük bir heyecanla tamamlandı. Turnuvada dereceye giren sporcular ödüllerini aldı.

SİNOPLU SPORCULARDAN BÜYÜK BAŞARI!
22 Ağustos 2024 - 14:51
Samsun Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'nün organizasyonuyla 14-18 Ağustos 2024 tarihleri arasında gerçekleştirilen Muay Thai Turnuvası, 344 sporcunun katılımıyla sona erdi. Atakum İlçesi Çobanlı İskelesi'nde düzenlenen final müsabakaları, izleyenlere nefes kesen anlar yaşattı. Sporcular, kıyasıya mücadele ederek yeteneklerini sergiledi. Sinop’tan ise Muay Thai İl Temsilcisi Yasin İlkay Yeşidal ve Muay Thai Antrenörü Ercan Yiğittaşçı önderliğinde turnuvaya katılan Erdinç Alp 81 kilogramda birinci, Halil Özcan 67 kilogramda ikinci, Seyit Cindemir 75 kilogramda üçüncü, Efsanur Akman 70 kilogramda ikinci oldu. Sinop ise genel kategoride 3’üncü olarak büyük bir başarıya imza attı. 

 

Sinop Muay Thai İl Temsilcisi Yasin İlkay Yeşidal, hedeflerinin her zaman birincilik olduğunu belirterek, “Sinop’tan 4 sporcumuz ve 1 antrenörümüz ile turnuvaya katıldık. Turnuva genel anlamdan çok iyi geçti ve bizde büyük bir başarı elde ettik. Bir sonraki turnuvalarda görüşmek dileğiyle” diye konuştu.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

<