SORSAN YENİ MEYDAN!

Sinop Atatürk Caddesi üzerindeki mazgal eksikliği yağmurlu havalarda yol üzerinde su ve kum oluşmasına neden olurken vatandaşların yaşantısını olumsuz etkiliyor.

SORSAN YENİ MEYDAN!
26 Ağustos 2024 - 18:05 - Güncelleme: 26 Ağustos 2024 - 18:06

Sinop Atatürk Caddesi'nde, Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından Meydan Projesi kapsamında kısa bir süre önce tamamlanan yol çalışmasında mazgal eksikliği, vatandaşlar ve esnaf için büyük bir sıkıntı haline geldi.

Özellikle yağmurlu havalarda ortaya çıkan bu eksiklik, yol üzerinde su birikintilerine ve yağmur sularının getirdiği kum birikintilerinin oluşmasına neden oluyor. Yağmur sularının düzgün bir şekilde tahliye edilememesi, yol üzerinde su birikintisi meydana getirirken, bu durum çevredeki dükkan sahipleri ve vatandaşlar arasında büyük rahatsızlık yaratıyor.

Durumu ajanssinop.com internet sitesine bildiren bir vatandaş “Eskiden burada bir mazgal vardı su hiçbir zaman birikmezdi. Yeni yapılan yol çalışmasından sonra hem su birikiyor hem de yağmuların getirdiği kumlar burada birikiyor. Ara sokaktaki esnaflardan birisi bir paspas suyu dökse yine burada birikiyor. Bu durum bizi çok rahatsız ediyor. Yetkililerin bir an önce bu duruma el atarak gerekli adımı atması gerekir” diye konuştu.


FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

<