TÜRKELİ HALKI NET TARİH İÇİN BAŞKANA SESLENDİ!

Altyapı çalışmaları için Belediye Başkanı Veysel Şahin’e teşekkür eden Türkeli halkı, tozdan ne zaman kurtulacaklarını, cadde ve sokakların ne zaman yenileneceğini merak ediyor.

TÜRKELİ HALKI NET TARİH İÇİN BAŞKANA SESLENDİ!
27 Haziran 2024 - 14:39 - Güncelleme: 02 Temmuz 2024 - 14:47
Geçtiğimiz günlerde Türkeli İlçesi’ne giderek vatandaşları dinleyen Gazeteci Deniz Özen, vatandaşların çalışmalar nedeniyle uzun zamandır tozdan mağdur olduklarını gündeme taşımıştı. Bunun üzerine Belediye Başkanı Veysel Şahin; “Ana cadde üzerinde can suyumuzun bina tesisat bağlantıları en kısa zaman içerisinde tamamlanıp, daha sonrasında üst yapı ile alakalı iyileştirme çalışmaları başlayacaktır.” Dedi.
HALK TAM TARİH İSTİYOR!
Başkan Şahin’in bu açıklamasından sonra gazeteci Deniz Özen onlarca telefon aldı. Başkanın açıklamasını yetersiz bulan vatandaşlar; “ Başkan beye çalışmalar için tekrar teşekkür ediyoruz. Artık tozdan, çamurdan kurtulmak istiyoruz. Yapımı tamamlanan yerleri yapsalardı bu kadar mağdur olmazdık. Bu sezon para kazanamadık, gelirimiz yaklaşık %70 düştü. Acilen ana arterler yapılmalı ve normale dönmeliyiz. Sayın Başkandan net bir tarih istiyoruz. Perişan olduk. Bir an önce cadde ve sokaklarımız yenilensin istiyoruz.” Diyerek başkan Şahin’e çağrıda bulundu.


FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 1 Yorum
  • yeter
    2 ay önce
    haber için teşekkürler. Su sorunu bile hala çözülmedi keşke bunu da yazsaydınız

<